Wolontariat

Dołącz do naszej wspaniałej grupy wolontariuszy! Pragniesz poznać inspirujących ludzi, którzy podzielają Twoją pasję do rękodzieła? Chciałbyś pomóc wcześniakom i jednocześnie rozwijać swoje umiejętności szydełkowania? Przyłącz się i zobacz, jak wiele fantastycznych korzyści czeka na Ciebie...

Dostaniesz paczkę mięciutkich motków: Bez względu na to, czy jesteś początkujący czy zaawansowany w sztuce szydełkowania, zapewnimy Ci bezpłatne materiały. Każdy wolontariusz otrzymuje od nas 5 motków na start. Jeśli zdecydujesz się wykonać więcej ośmiorniczek- wyślij do nas gotowe ośmiorniczki, a otrzymasz kolejną paczkę.

Będąc naszym najbardziej zaangażowanym wolontariuszem masz szansę na otrzymanie specjalnej paczki z unikalnymi gadżetami, które pomogą Ci w dalszych twórczych przedsięwzięciach.

Otrzymasz dyplom wdzięczności: Twoje zaangażowanie nie pozostanie niezauważone. Jako podziękowanie za Twoją pracę otrzymasz dyplom ( w wersji papierowej- wysłany pocztą, a także w formie pliku pdf), który będzie dowodem na Twój rozwój i pomoc wcześniakom.

Razem z nami będziesz mógł zgłębiać tajniki tej wyjątkowej techniki. Nasze doświadczone rękodzielniczki będą Cię wspierać i dzielić się swoją wiedzą, pomagając Ci stworzyć ośmiorniczki. W większych miastach organizujemy warsztaty stacjonarne. Śledź nasze social media, aby być na bieżąco.

Otrzymasz wsparcie i motywację: Nasza społeczność to miejsce, gdzie każdy się liczy i wzajemnie dopinguje. Wspaniali ludzie, podobnie jak Ty, zainspirują Cię do dalszych działań, niezależnie od poziomu umiejętności.

Poczujesz satysfakcję z niesienia dobra - twoje zaangażowanie ma ogromne znaczenie dla rodziców wcześniaków.

Wiesz, że ośmiorniczki, które stworzysz będą dawały poczucie bezpieczeństwa najmniejszym istotom na świecie?

Jeśli tu jesteś, to znaczy,że masz wielkie serce i chcesz zostać naszym wolontariuszem. Potrafisz dziergać? Chcesz pomóc w inny sposób? Zapraszamy do naszego grona. Zapisz się na newsletter, a w odpowiedzi otrzymasz poradnik wolontariusza oraz instrukcje krok po kroku jak dołączyć do naszej społeczności.